Thesis Protocol Writing Workshop 2023 Program Schedule – Venue: Conference Hall, Library Block

Medical Education Unit University College of Medical Sciences and GTB Hospital, Delhi

	Session	Time	Duratio n	1 st March	2 nd March	3 rd March	4 th March	
1	Registration	8.30-8.45 am	15 min	Dr Alpana Dr Ankur	Dr Somdatta Dr Charu	Dr Somdatta Dr Charu	Dr Alpana Dr Ankur	
2	Ice Breaking	8 45-9.00 am	15 min					
3	Research question and hypothesis	9.00-9.30 am	30 min	Dr Bineeta	Dr Bineeta	Dr Rashmi Salhotra	Dr Rashmi Salhotra	
4	Searching Biomedical literature: Pubmed Demo	9.30-10.1am	45 min	Dr Farah				
	Tea-time	10.15-10.30	15 min					
5	Aims/Objectives/Outcome Measures	10.30-11.00	30 min	Dr S V Madhu	Dr Piyush	Dr Piyush	Dr Navneet	
6	Introduction and Review of Literature	1111 45 am	45 min	Dr Alpana	Dr Asha	Dr Asha	Dr Alpana	
7	Study design, materials, and Methods	11.45 -12.30	45 min	Dr Amir	Dr Dheeraj	Dr Amir	Dr Dheeraj	
8	Setting the title	12.30-1pm	30 min	Dr Bineeta	Dr Bineeta	Dr Sonal	Dr Shiva	

	Session	Time	Duratio n	1 st March	2 nd March	3 rd March	4 th March	
	Lunch	1.00-2.00 pm	60 min					
9	Sample size and choosing statistical tests	2.00-2.45 pm	45 min	Dr Amir	Dr Rahul	Dr Rahul	Dr Somdatta	
10	Ethical consideration in thesis conduction	2.45-3.15 pm	30 min	Dr Proteesh	Dr Satendra	Dr Satendra	Dr Rumpa	
11	Writing references with software demo	3.15-4.00 pm	45 min	Dr Naudibya				

k-A-Ma-

- Coordinator Medical Education Unit UCMS and GTB Hospital, Delhi